Garage Laco Bvba
Herentalseweg 52A
2440 Geel

Tel: 014/59.10.80
Fax: 014/59.46.74

email: info@garagelaco.be

 

 


 

 

 

Garage laco

 

Beste klant,

 

Zoals u wellicht via de media heeft vernomen, heeft Chevrolet beslist zich terug te trekken uit Europa voor de ver- koop van voertuigen.

 

Het feit dat Chevrolet in Europa verdwijnt zal voor u, als onze trouwe klant, geen enkel probleem vormen. Op vlak van garanties, onderhoud, wisselstukken,... garanderen wij u een blijvende service en blijven wij erkend reparateur van Chevrolet. Wij doen hiervoor beroep op onze jarenlange ervaring en zullen u ook in de toekomst met kennis van zaken blijven ontvangen om uw Chevrolet te onderhouden. Wij blijven verder investeren in technische informatie, onderdelen, diagnosemiddelen en opleidingen.

Ondertussen heeft Garage Laco niet stilgezeten en hebben wij een waardige opvolger gevonden. Hierbij delen we u mee dat wij vanaf heden uw SsangYong-verdeler zullen zijn. Hiermee kunnen wij u een premium gamma aanbieden aan de prijs van een budgetwagen.

 

Op het ogenblik bestaat het gamma uit vier modellen: Korando, Rexton, Rodius en Actyon Sports. De Actyon Sports is voor particulieren ook leverbaar in lichte vracht, wat interessant is voor BIV en TAX (€133/jaar). Daarnaast komt SsangYong op het einde van dit jaar uit met een wagen die zich gaat vestigen in het B+ segment (concept Trax).

Dit model is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: 3-deurs, 5-deurs en lange versie. Het motorpalet bestaat in een 1.6 diesel/benzine en ook in een hybride versie. Alle motoren voldoen aan de Euro 6 norm en zijn voorzien van vijf sterren voor NCAP.

 

SsangYong is een zeer snel groeiend merk dat zich recent stevig heeft gevestigd op de Europese Markt. Het merk viert dit jaar hun 60-jarig bestaan wat aantoont dat het geen nieuweling is in de autosector. SsangYong biedt een divers gamma aan dat zowel particulieren als bedrijven zal bekoren.

Wij hebben van elk model een testwagen staan zodat u deze wagens uitvoerig kan uittesten en dat u hierover uw feedback kan geven aan uw verdeler.

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Het Garage Laco Team

 

 

 

 

Download PDF bestand